Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı Şube Başkanı Akif Köse, Basketbol Süper Ligi’nde geride kalan 8 haftayı ve takımın performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı Şube Başkanı Akif Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ligin ilk 8 haftasını geride bırakırken 7 galibiyetimiz ve 1 mağlubiyetimiz bulunuyor. Son hafta oynadığımız Gelişim Koleji maçında çok iyi bir performans sergiledik. Kendi sahamızda seyircimizin de üst düzey desteğiyle çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Amerikalı oyuncularımızın da performansı bizleri oldukça mutlu etti. Son maçta 12 oyuncumuz da sayı üretmeyi başardı. Bu gerçek bir takım olduğumuzu göstermenin yanında kadro derinliğimize de işaret ediyor. Oyuncularımızın ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir performans ortaya koymaları halinde daha iyi sonuçlar almamız kaçınılmaz olacak” ifadelerini kullandı.
Takımın performansının her geçen gün arttığını belirten Köse, “Bu sene çok iyi bir takım kurduk. Takım içi uyum ve motivasyonun çok yüksek olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Takımımızın ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir hale geleceğinden şüphem yok. Ligin 8. haftasını hem 15 puanla lider, hem de 633 sayı ile en çok sayı atan takım olarak geride bırakıyoruz. Yönetim kurulu, teknik ekip, sporcular ve taraftarlar olarak şampiyonluk hedefimize kilitlendik. İnşallah bu istatistiklerin devamı halinde mutlu sona ulaşacağız” dedi.