Serdivan Belediyesi’nin “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganı ile başlattığı çalışmalardan biri daha tamamlanarak Serdivanlıların hizmetine sunuldu.
Köprübaşı Mahallesi 4029. ve 4030. sokakların kesişiminde, 2780 metrekare alan üzerine kurulan park, yeşil alanın yanı sıra, kauçuk parkelerle döşenen 200 metre uzunluğundaki yürüyüş yoluyla, spor yapabilme imkanı sunan fitness aletleriyle, çocukların dışarıda güvenli bir ortamda oynayıp eğlenebileceği oyun gruplarıyla 7’den 70’e tüm mahalle sakinlerinin yeni buluşma noktası olacak. Mahalle sakinlerinin stresten uzak huzurlu vakit geçirebilmeleri için tüm detayların düşünüldüğü sosyal donatı alanında peyzaj çalışmaları Serdivan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılarak alan ağaçlandırıldı.
“Mahalle Sakinlerinden Teşekkür”
Köprübaşı Mahalle sakinleri, mahalleye kazandırılan sosyal donatı alanı ile ilgili duydukları memnuniyeti hazırladıkları afişle dile getirerek Başkan Alemdar’a teşekkür ettiler. Yapılan doğru yatırımlarla Serdivan’ın çehresini değiştirirken, ilçenin doğal yaşam kalitesini de sosyal donatı alanları ile koruyarak, geleceğe yeşil adımlarla ilerlemek istediklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Vatandaşlarımıza, yoğun kent temposundan uzaklaşıp, rahat nefes alacakları ve doğayla bütünleşebilecekleri mekanlar sunmak istiyoruz” dedi.