Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede Başkan Toçoğlu, yeni seçilen TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu. Toçoğlu, “TÜMSİAD ve onun çok kıymetli üyeleri 15 Temmuz’da kendilerine yakışan bir duruş sergilediler. Demokrasi ve özgürlüklerin gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarımız önemli görevler ifa etmekteler. TÜMSİAD da ihtiyaç hasıl olduğunda birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğumuz büyük bir ailedir. Çevreci sanayi, istihdam ve yeni yatırım alanlarının oluşturulmasında üstlendikleri görevleri yakından takip ediyor ve kendilerini tebrik ediyoruz” diye konuştu.
15 Temmuz’u tüm sektörler için bir milat olarak gördüklerini de söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “15 Temmuz darbe girişimi sonrasında her fırsatta yaşadığımız bu olaylardan ders çıkarmamız gerektiğini söylüyoruz. Ülkemizin her alanda büyümesi için daha da kenetlenmeye ihtiyacımız var. İnşallah TÜMSİAD ailesi Türkiye ve Sakarya’da sağlanan başarıda itici bir güç işlevi görmeye devam edecektir. Sanayici ve iş adamlarımızın her daim yanındayız. Birlikte hareket ederek şehrimizin geleceğini inşa etmeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle başta TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere yeni ekibe başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez ise, iş dünyasının Türkiye’nin kalkınması için daha fazla istihdam ve üretmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, ev sahipliklerinden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.