Şehrin muhtelif bölgelerine konuşlandırılan ATM noktalarının sayısının arttırıldığını ifade eden Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Veysel Çıplak, “Daha önce Karaağaç ve Orta Garaj’da yeni ATM noktaları oluşturmuştuk. Şimdi de Serdivan Kafeler Caddesi’nde ve Donatım Garajı’nda da yeni noktalarımızı kazandırdık” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif bölgelerine ATM alanları kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Karaağaç Bulvarı ve Orta Garaj’da konuşlandıran ATM kabinleri, şimdi de Serdivan Kafeler Caddesi ve Donatım Garajı’ndaki yerini aldı. Şehrin bazı merkezi noktalarına farklı bankaların kullanıma sunacağı ATM noktaları oluşturduklarını ifade eden Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Veysel Çıplak, ATM noktalarının sayısının artacağını da müjdeledi.
Veysel Çıplak, “Bilindiği üzere daha önce Karaağaç ve Orta Garaj’da yeni ATM noktaları oluşturmuştuk. Bu konuda yeni çalışmalarımızın da olacağını duyurmuştuk. Çalışmalarımız neticesinde Serdivan Kafeler Caddesi’nde ve Donatım Garajı’nda da yeni noktalarımızı oluşturduk. Bu mevkiler vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgeler arasında yer alıyor. Bundan böyle hemşerilerimiz kart işlemlerini kolaylıkla halledebilecekler” ifadelerini kullandı.