Büyükşehir Basket, TBL 7. hafta maçında Muğla Ormanspor ile deplasmanda karşılaşacak. 5 Kasım Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadele ise saat 16.00’da başlayacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 7. hafta programı kapsamında Muğla Ormanspor ile karşılaşacak. 5 Kasım Cumartesi günü Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Muğla Ormanspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Büyükşehir Basket’in tecrübeli koçu Burak Bıyıktay, çalışmaların iyi gittiğini ve galibiyet serisini sürdüreceklerini ifade etti.
Sezon sonu şampiyonluk hedefine ulaşacaklarını belirten Bıyıktay, “Sezonun ilk 6 haftasını geride bıraktık. Maçların çoğunda takım olarak istediğimizi ve düşündüğümüzü parkeye yansıtabilmeyi başardık. Geçtiğimiz hafta taraftarımızın önünde çok önemli bir galibiyet aldık. Takım içi uyumumuz ve ortamımız mükemmel. Birçok şehirde olmayan imkanlar Sakarya’da var. Bu bakımdan bu şehir sonuna kadar şampiyonluğu hak ediyor. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkan takım biz olacağız” diye konuştu.