Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan, Kadın Kolları Başkanı Ennur Toç, İlçe Başkanı Ömer Özcan, Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Kenan Işıklı, Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı Murat Kaya ve Muharrem Alemdar, Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Erdem Kamışoğlu, Tanıtım Medya Genel Başkan Yardımcısı Serhat Gür Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek, kurdukları dernek hakkında bilgi verdiler. Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan, Genel Merkezi’ni Sakarya’da kurarak 20 ilde teşkilatlanmaya başladıklarını söyledi. 8 ilde derneklerinin faaliyete geçtiğini belirten Ercan, Bosna Hersek, Kosova ve Londra’da dernek çalışmalarına başladıklarını kaydeden Ercan, “12 ilçede teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. Bu topraklar üzerinde bin yıldır birlikte yaşayabilme iradesi göstermiş aziz milletimizin hiçbir ayrım gözetmeden tüm unsurlarını, yeniden birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmesi için ellimizden geleni yapacağız. Bu da ancak milli birlik ve kardeşliğimizin tarihimizde olduğu gibi yeniden canlanmasıyla olacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, “Gençlerimizin birlik ve beraberlik ruhuyla çalışması bizi de mutlu ediyor. Ülkenin iyi, güvenilir ve basiretli insanlara ihtiyacı var. Sizi birlik ve beraberlik dayanışma ruhunuzdan dolayı kutluyorum. Milli değerlerine saygılı, ahlak ve maneviyatı en önde tutan, tüm gelişmelere duyarlı ve yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren, okuyan, araştıran, sorgulayan ve öğrenen gençlere ihtiyacımız var. Gençlere sahip çıkmak gerek. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, toplum kültürü ve bilincini iyi öğretmek gerek” diye konuştu.
MBD İlçe Başkanı Ömer Özcan, lise ve üniversite öğrencilerini kaynaştırdıklarını belirterek, öğrencilerin not ortalamasından devamsızlıklarına kadar takip ederek öğretmenleriyle irtibatlı olduklarını söyledi.