Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ‘Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri’ projesinde başkan olan lise öğrencisi Umut Tetik’i tebrik etti.
Akyazı’da yapılan ‘Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri’ projesinde başkan belli oldu. Akyazı Öğretmenevinde İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Mahmut Güven’in rehberliğinde yapılan oylama neticesinde başkan Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Umut Tetik seçilirken, üyeliğe de Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Atilla Ekrem ve Atatürk Ortaokulu öğrencisi Rabia Sayılı seçildi. Öğrencileri ilk kutlayan ve tebrik eden öğrenci dostu Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan oldu.
Başkan Akcan yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin isteği ve beklentileri bizler için büyük önem arz etmektedir. Okullarımızda eğitim ilerlesin, Okullarımız son teknolojik imkânlara sahip olsun diye elimizden ne geliyorsa üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız. Sizler şimdi Sakarya’da yapılacak il Öğrenci Meclisi başkanlık seçimi oylamasına katılacaksınız ve İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz sizleri şimdiden tebrik ediyor. Ülkemiz ve ilçemiz adına güzel hizmetler yapmanızı temenni ediyorum” dedi.
(RŞ-AY)