Sapanca Belediyesi tarafından yaptırılan Kurtköyspor tesislerinin adı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir olarak değiştirildi.
Sapanca Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve ilk etapta arazi zemin çalışmasının tamamlandığı, Sapanca Belediye Meclisi’nin kararıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in adının verildiği Spor ve Sosyal Tesislerinde yer alan büyük parkın, kalıplı beton çevre duvarlarının yapımı bitirildi. Hem çocuk oyun gruplarının hem de büyüklerin dinlenmelerine imkan verecek bir konseptte inşasına başlanan Kurtköy Şht. Astsb. Ömer Halisdemir spor ve sosyal tesisleri, çok amaçlı büyük bir park, spor sahası ve kafeteryadan oluşuyor.
Tesislerdeki çalışmaların kış mevsimi başlamadan tamamlanacağını ve hizmete gireceğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, tesislere 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine atfen, Şht. Astsb. Ömer Halisdemir’in adının verilerek, böylesi değerli ve şehit bir vatan evladının anısının yaşatılmasını da sağlayacaklarını ifade etti.