SASKİ, Şal Sokak’ın altyapısını yeniledi. Bölgede başlatılan proje ile güzergâhın yağmursuyu, içmesuyu ve kanalizasyon hattında işlemler sonlandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı. Bölgede 2. etap çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri mevcut asfalt söküm çalışmalarına başladı.
ALTYAPI TAMAM SIRA ASFALTTA
Su ve Kanal İşletmeler Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlatmış olduğu yenileme projesi kapsamında bölgenin altyapısını SASKİ olarak yeniledik. Bölgenin yağmursuyu, kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının genel bakımını yaptık. Bölgedeki altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi ekipleri mevcut asfalt söküm çalışmalarını gerçekleştiriyor. Söküm çalışmalarını hemen ardından asfalt serim çalışmalarına başlanacak” diye konuştu.