SASKİ, halihazırda devam etmekte olan 500 milyon liranın üzerindeki altyapı yatırımlarının yanında haftanın her günü ve günün her saati lokal problemleri anında ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) şehrin tamamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 16 ilçede devam eden içme suyu ve kanalizasyon hattı, arıtma tesisleri, jeotermal sondajlar ve baraj çalışmalarının değerinin 500 milyon lirayı aştığı bildirilirken; SASKİ’nin haftanın her günü ve günün her saati lokal problemlere de anında ve hızlı bir şekilde müdahale ettiği ifade ediliyor. SASKİ’den yapılan açıklamalarda ise, vatandaşların su ve kanalizasyon ile ilgili lokal sorunlarını Sakarya’nın tüm ilçelerinden 185’i arayıp 7 gün 24 saat bildirebileceği duyuruluyor.
SASKİ’nin şehir genelindeki lokal sorunlara dönük müdahale süreçlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Su ve Kanal İşletmeler Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Sakarya’mızın 16 ilçesinde dev altyapı projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız su ve kanalizasyonla ilgili lokal sorunlarını ALO 185’i arayarak bize bildiriyorlar. Ekiplerimiz bu bildirimlere 7/24, anında ve hızlı bir şekilde müdahale ediyor. SASKİ olarak hiçbir vatandaşımızın altyapı ile ilgili sorun yaşamaması adına büyük gayret sarf ediyoruz. Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’in dediği gibi; SASKİ varsa sorun yok” ifadelerini kullandı.