Musul Operasyonunu bu ayki manşetine taşıyan Serdivan Ajans, Türkiye’nin Musul Operasyonu’na dahil olma sebeplerinden, operasyondaki ülkelerin çıkarlarına, 15 Temmuz sonrası Türkiye-Amerika ilişkilerinden, Rusya ile yakınlaşma politikasına kadar bir çok konuyu, SAÜ Ortadoğu Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kemal İnat ile birlikte tüm yönleriyle ele aldı.
Kasım sayısında bir yenilik daha yapan Serdivan Ajans, ‘Dur ve Bak’ köşesi ile okurlarına, beğendikleri bir fotoğrafı 450 kelime ile yorumlama imkanı sunuyor. [email protected] adresine gönderilecek olan fotoğraf ve yazılar içerisinden, Serdivan Ajans Yayın Kurulu’nun belirlediği en iyi yazı ile fotoğraf, okurların yorum farkıyla Dur ve Bak köşesinde yayımlanacak. Şehir kültürü adına Sakarya’ya ayrı bir soluk getiren Serdivan Ajans bu ay da, kültür sanat haberlerinden, yemek bölümüne, spordan, dünya gündemine, kitap tanıtımlarından, yorum sayfasına ve sosyal medya bölümüne kadar birbirinden farklı konuyu keyifle okunan ve takip edilen üslubuyla okurlarının beğenisine sunuyor.
Her ay müzik kültürü köşesinde farklı bir bestekarı konu edinen Ajans, bu sayısında da Türk Musikisi’nin ve romantizmin önemli isimlerinden Hacı Arif Bey’in hayat hikayesini ve musiki kariyerini sizlerle paylaşıyor. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; isteyen herkesin Serdivan Ajans’ın 18. sayısını Serdivan Belediyesi ile Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden ücretsiz olarak temin edilebileceği belirtilirken; ayrıca gazetenin issuu.com/serdivanajans adresinden de dijital olarak takip edilebileceği bildirildi.