Serdivan Belediyesi’nce yaz tatiline giren öğrencilere yönelik, futboldan yüzmeye 5 farklı branşta açılan Yaz Spor Okulları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
İlçe genelinde spor alanlarına yönelik yatırım ve hizmetleri bir bir hayata geçiren Serdivan Belediyesi, Serdivanlı gençlere yönelik çalışmalarına yaz tatili döneminde de devam ediyor.
Yaz spor okullarında minik yeteneklerin keşfedilmesi ve Türk sporuna kazandırılmasının da amaçlandığını belirten yetkililer, 2004 ve sonrası doğumlu 7-12 yaş arası tüm çocukları ücretsiz yaz spor okullarına kayıt yaptırmaya beklediklerini belirttiler.
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme branşlarına ilginin yoğun olduğu belirtilirken, yaz spor okulları için son kayıt tarihinin 24 Haziran Cuma günü olduğu bildirildi.
Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin ikametgah belgeleri ile birlikte, velileri nezaretinde Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiği ifade edilerek, ayrıntılı bilgi için Serdivan Belediyesi’nin 444 54 50 çağrı merkezinden dahili 1603’ün aranabileceği belirtildi.