Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı bayramlaşma programı Serdivan Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşti.
Geleneksel hale gelen bayramlaşma programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve bayramlaşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir program sonrası misafirlerle sohbet etti.
Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen protokol üyeleri; bayramların; kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği; kırgınlıkların ve dargınlıkların giderildiği günler olduğunu ifade ederek, Sakarya ve Serdivan’da da bu birlikteliği bir kez daha yaşadıklarını belirttiler.