ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Amatör camiaya bugüne kadar önemli desteklerde bulunduk. İlçelerimize sentetik sahalar kazandırdık. Yeni sentetik sahalar için kolları sıvadık. İnşallah gençlerimizin sportif anlamda vakitlerini değerlendirebilecekleri tesis sayısını çoğaltacağız” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Yaşar Zımba, federasyon tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgiler verdi. Zımba ayrıca amatör spora verdiği desteklerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Öncelikle tekrardan seçildiğiniz görevin hayırlı olmasını diliyorum. Spora ve sporcu kardeşlerimize bugüne kadar önemli destekler verdik. Amatör camiada mücadele eden kulüplerimize araç tahsisinde bulunduk. Yine kulüplerimize malzeme yardımları yaptık. İlçelerimize modern tesisler, sentetik sahalar kazandırdık” diye konuştu.
Başkan Toçoğlu, “Erenler’de, Serdivan’da, Akyazı’da, Adapazarı’nda çok modern tesisler inşa ettik. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ni Sakaryaspor’un altyapısının hizmetine sunduk. Şimdi Sapanca ilçemize de sentetik saha ve modern bir tesis kazandıracağız. Gençlerimizin sportif anlamda vakitlerini değerlendirebilecekleri tesis sayısını çoğaltacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spora desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.