Adapazarı Belediyesi’nin av ve atıcı tutkunları için düzenlediği Trap Yarışması, Arifiye İl Ormanı Gençlik Spor İl Müdürlüğü Atış Poligonu’nda yapıldı. Yarışmaya farklı illerden toplam 160 kişi katıldı.
İl Ormanı’nda düzenlenen 7.Trap Yarışması’nda atış yapmak isteyenler sabahın erken saatlerinde atış poligonunu doldurdu. Yarışma; lisanslı avcılar, avcılar, veteran ve genç avcılar olarak 4 kategoride yapıldı. Yarışmaya Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Sakarya Atıcılık İl Temsilcisi Taip Altıntaş, Sakarya Atıcılık ve İhtisas Kulubü Başkanı Metin Güvener, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda trap tutkunu katıldı. Başkan Vekili Erol Aydın, yarışmaya katılımın her geçen sene arttığını ifa ederek, tüm yarışmacılara başarı diledi.
FİNAL
Farklı kategoriler halinde yapılan yarışmada her gruptaki yarışmacılar ilk etapta 10’ar atış yaptılar. 10’da 7 isabet ettirenler final için yarışmaya devam etti. Son final atışları tek atışla yapılarak birinciler belirlendi.
BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ
Yarışmaya temsili katılan Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Meclis üyeleri ve Özel Kalem Müdürü Haluk İldeniz de 5’er adet atış yaptılar.6 kategoride düzenlenen yarışmaya, aralarında Zonguldak, Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Bilecik illerinden olmak üzere toplam 160 yarışmacı katıldı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ve meclis üyeleri tarafından verildi.