Her yıl gerçekleştirilen Ziraat Odaları İl Koordinasyon toplantısı Sapanca Ziraat Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Darbe girişiminin lanetlendiği toplantıda birlik ve beraberliğin önemine işaret edildi.
Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısının bu yılki toplantısı Sapanca Ziraat Odası ev sahipliğinde Ziraat Odası İl Koordinasyon Başkanı Şener Bayraktar başkanlığında geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, “Odamız yönetimiyle, üyeleriyle bir aile gibidir. Gerek il başkanımız Şener Bayraktar ve gerekse ilçe başkanlarımızın katılımıyla tam bir aile toplantısı haline dönüştü. Zahmet ederek bu önemli günümüzde bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşenler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Ziraat Odası İl Başkanı Şener Bayraktar ile Sapanca Belediyesi Başkanı Aydın Yılmazer, darbe girişimine tepki göstererek, birlik ver beraberliğin önemine değindi.
Toplantıda ayrıca tarımla iştigal eden çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı. Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başar, “Darbelerle ülke geriye gidiyor. Ülke kaybettiğinde kazanan olmaz. Doğal olarak herkes gibi çiftçi kardeşlerimiz de yaralar alıyor. Sorunlar bir şekilde halledilir. Asıl sorun darbe kalkışmasıdır. Bunun tek ilacı ise kenetlenmemizdir" dedi.