1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen bir programla kutlandı.
Programa, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Huzurevi Müdürü Osman Usta ve Huzurevi personeli katıldı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müdürü Tekin Balcı, "Yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Sizler ömrünüz boyunca topluma ve ülkeye güzel hizmetler yaptınız. Ülkemizi bu günlere getirdiniz. Şimdi sıra bizde. Sizin rahat bir yaşam sürmeniz için çok çalışıyoruz. Fırsatı bulunca da soluğu sizlerin yanında alıyor, hal hatırlarınızı soruyor, eksik yanlış var ise düzeltmeye çalışıyoruz. Amacımız sizleri memnun ve mutlu etmek. Unutmayın biz sizler için varız. Sizlere olan muhabbetimiz, samimiyetimiz yalnızca özel günler için değil günün her anı, yılın her günüdür. Çünkü Sizler, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizsiniz ve biz size verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Konuşmanın ardından günün anısına huzurevi yaşlıları İl Müdürü Tekin Balcı ile birlikte pasta kesti.