AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Kadir Gecemizi, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımıyla Tunceli’de geçireceğiz” dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği programları devam ediyor. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti Terme İlçe Teşkilatı mensupları ve vatandaşların da katılımıyla Miliç Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
“İSTANBUL’DAKİ SALDIRIYI KINIYORUM”
Terörle mücadelenin aralıksız olarak süreceğini ifade eden İl Başkanı Göksel, Kadir Gecesi’nde Tunceli merkezde düzenlenecek iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte katılacaklarını söyledi. Göksel, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Terör yine masumları ve sivilleri hedef almıştır. Bu yaşanan menfur saldırı, bizim terörle mücadelede vazgeçeceğimiz asla göstermez. Vatan toprağımızda, terör belasının kökü kazınana kadar mücadelemiz sürecek. Arkadaşlar, Ramazan ayının ortalarında kardeş şehrimiz Tunceli’ye Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan ile birlikte ziyaret gerçekleştirmiştik. Burada Pertek ve Çemişgezek ilçelerimizde iftar programına katılmıştık. Yine Genel Merkezimiz tarafından verilen ödev doğrultusunda, 1 Temmuz 2016 Cuma Günü Kadir Gecesi’nde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımıyla Tunceli il merkezinde düzenlenecek iftar programına katılacağız. Kadir Gecemizi Tuncelili kardeşlerimizle birlikte geçireceğiz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, yapacağımız bu ziyaret hem teşkilatımız hem de ülkemiz açısından büyük önem taşımaktadır. Umuyorum ki, bu önemli ve değerli programlar, kardeşlik duygularımızın ve birlik beraberliğimizin daha da artmasına katkı sağlayacaktır” diye konuştu.