AK Parti Tekkeköy İlçe Danışma toplantısı gerçekleştirildi.
Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi’nde düzenlenen AK Parti Tekkeköy İlçe Danışma toplantısı, 15 Temmuz’u anlatan video gösterimiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, darbe girişimi esnasında ve sonrasında tüm ülke gibi ilçe olarak da kenetlenerek ciddi mücadele verdiklerini, ülke genelinde olduğu gibi Tekkeköy’de de birlik ve beraberlik ruhunu yansıttıklarını anlattı.
"Yani darbeye darbe yapıldı”
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un sadece bir darbe girişimi değil, Türkiye’yi ele geçirme harekatı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı’nın cesareti, milletin vatan sevdası ve Allah’ın yardımıyla darbe teşebbüsünün önlendiğini dile getiren Göksel, "Yani darbeye darbe yapıldı. Bazı laflar var, ’darbede ikinci dalga olacak’ diye. Korkmayın, ikinci bir darbe girişimine cesaret edemezler. Milletimiz, haberi olmayan bir darbeyi bertaraf ettiyse şimdi herkes bir beklenti içerisinde ve hazırlıklı. Yapılacak en ufak bir teşebbüste anında cevabı verecektir. Danışma toplantımızda alınan kararların ilçeye, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı konuşmada, “15 Temmuz darbe girişimi aziz milletimizin kararlı duruşuyla önlenmiştir. Öncelikle 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm dünyaya aziz milletimiz bir kez daha ders vererek, tarihin sayfalarına geçen bir başarıyı nakşetmiştir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
“Tekkeköy Karadeniz’in en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi haline geldi”
Konuşmasına ilçedeki gelişmeleri anlatarak devam eden Başkan Togar, 2.5 yıl içerisinde ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tekkeköy’ün 2.5 yıl önce AK hizmet atağıyla buluştuğunu söyleyen Başkan Togar, “İki buçuk yıl içerisinde Tekkeköy gözle görülür bir gelişme ve hizmet atağı ile tanıştı. Her gün ilçede yeni hizmetlere imza atıyoruz. Bunda en büyük pay hükümetimizindir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ülkedeki başlatmış olduğu gelişim ve değişim rüzgarına biz de ilçe olarak ayak uydurduk. Tekkeköy devlet yatırımlarının yanında yerel hizmetleri bütünleştirerek Karadeniz’in en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi haline geldi. İki yıl içinde ilçemizde beş tane okul yükseldi. Söz verdiğimiz gibi gençlik merkezimiz bu yıl sonunda tamamlanıyor. Yine ilçemiz ana caddesi ve meydanı yepyeni bir görünüm aldı. İlçemizin tamamında neredeyse altyapı çalışması yapıldı. Bir yılda iki tane nezih aile mekanı yaparak hizmete sunduk. Mahallelerimizde bilgi evleri yapımına başladık. Temelini attığımız Hanımlar konağımızın inşaatı hızlan yükseliyor. Çocuklarımızın oyun oynayacağı ailelerin vakit geçireceği çok güzel parklar inşa ederek hizmete açtık. İlçemiz merkezindeki tarihi tren istasyonlarının bulunduğu alanı nostalji parkı adıyla herkesin örnek göstereceği bir alan haline getiriyoruz. İmar revizyonu yaparak vatandaşlarımızın en büyük problemi olan ilçemizin önündeki en büyük sorunu çözdük. Yine Kutlukent Ayvacıklılar Mahallesi adıyla anılan bölgenin 25 yıllık imar sorununu çözdük. Yeni imar yolları açarak ilçemizin farklı alanlara doğru gelişmesini sağladık” şeklinde konuştu.