Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Alaçam’da ulaşım aktörleri ile bir araya geldi.
Alaçam Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya, Alaçam Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız ve Şube Müdürleri ile Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı, Şoförler Odası, kooperatifler ile derneklerin başkan ve üyelerinden oluşan yaklaşık 32 kişi katıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığında görevli şube müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda Alaçam içerisinde ve çevresinde vatandaşa toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörlerin sorun ve önerileri dinlendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Alaçam toplantısı, halka toplu taşımacılık hizmeti veren aktörlere yönelik yapılan 6. ilçe toplantısı oldu. Toplantı ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan “Yapılan planlamalar ile toplantılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 6.toplantımızı Alaçam’da Cuma günü düzenledik. Ulaşım konusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde halkımıza toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörleri bulundukları yerde ziyaret ederek sorun ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyoruz. Her ilçede düzenlenen ilk toplantılarımızda kamu kurumları ve ulaşım aktörleri ile bir araya gelerek sorun ve önerileri dinliyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile bu sorunları kalıcı olacak şekilde çözümlemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.