Ramazan Bayramı bayramlaşma buluşmasında birlik mesajı veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, sevginin ve saygının en üst düzeyde yaşandığı, küskünlüklerin son bulduğu kıymetli günlerimizdir" dedi.
Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Buluşması, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve AK Parti eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya’nın yanı sıra Atakumluların yoğun katılımıyla Yalı Kafe’de gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı Bayramlaşma Buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, sevginin ve saygının en üst düzeyde yaşandığı, küskünlüklerin son bulduğu kıymetli günlerimizdir. Kıymetini bilelim, birbirimize sımsıkı sarılalım" diye konuştu.
Türkiye’nin her zamankinden daha çok birbirine kenetlenmeye ihtiyaç duyduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Ülkemizin giderek güçlenmesinden rahatsızlık duyanlar rahat durmuyor. Biz birbirimize daha sıkı sarıldıkça, kenetlendikçe onlar bu hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti sadece Türklerin değil aynı zamanda Müslüman coğrafyasının da güç kaynağı, umudu oldu. Bu anlamda idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını en iyi şekliyle yaşamalı, kırgınlıklara son vererek kucaklaşmalıyız. Birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Ülkemizin buna ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen programlar ve düzenlenen iftar buluşmaları ile Atakumlularla birlikte güzel Ramazan ayı geçirdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şunları dedi: "Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşadığımız bir ayın ardından Ramazan Bayramı’na ulaştık. Ramazan ayı boyunca programlarımız ve iftar buluşmalarımız ile Atakumlu hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, sevginin ve saygının en üst düzeyde yaşandığı, küskünlüklerin son bulduğu kıymetli günlerimizdir. Bu düşünceden hareketle tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum ve milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını diliyorum."
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve AK Parti eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya da yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları vererek bayramlaşmaya katılan Atakumluların bayramlarını kutladı. Konuşmaların ardından vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaşlıların ellerini öperken, çocuklara harçlık dağıttı.