Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından ‘Yetkinliklere Dayalı İnsan Kaynakları Yönetimi Modeli-Yetkinlik Modeli’ adlı eğitim programı gerçekleştirildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda işletme sahipleri ve çalışanlarına İnsan Kaynakları Yöneticisi Gaye Önsel tarafından verilen ‘Yetkinliklere Dayalı İnsan Kaynakları Yönetimi Modeli-Yetkinlik Modeli’ adlı eğitim programında, iş dünyasının kronik hastalığı olan personel temini ve eldeki personelin verimliliğinin artırılması konusunda katılımcılara bilgiler aktarıldı. Firmaların çalışan için tercih edilebilir olması konusunda da bilgiler veren Önsel, marka bilinilirliği, benimsenmiş bir kurum kültürünün olması, staj olanakları ve profesyonel işe alım konularında da işverenleri bilgilendirdi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Faaliyet konusu ve çalışan sayısı ne olursa olsun insan kaynakları, firmaların en önemli departmanlarından biri haline geliyor ve bu departmanın kalite seviyesi bir firmanın geleceği hakkında artık doğrudan etkin rol oynuyor. Amacımız üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda işveren ve çalışanlarının gereksinim duyduğu eğitim programlarını gerçekleştirerek kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmaktır” dedi.