AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ankara Arena’da gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde delegelerin tamamının oyunu alarak AK Parti’nin yeni Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı olan Binali Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kutlu yürüyüşün devam ettiğini söyledi.
Dün Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Samsun’dan 21 delegenin yanı sıra, il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri katıldı. Delegelerin bin 405’inin oyunu alan, AK Parti’nin yeni Genel Başkanı seçilen ve Başbakanlık görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Binali Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Ankara’da muhteşem bir demokrasi şöleni yaşandığını, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Yıldırım’ın bu bayrağı millet için daha üst seviyelere çıkaracağını söyledi.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
AK Parti Teşkilatlarının Genel Başkan değişikliğinden etkilenmeyeceğini, çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “AK Parti’deki bayrak değişimi sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araçtır. Büyük Türkiye yolculuğunda liderlerimizden teşkilatlarımıza, görev yaptığımız tüm arkadaşlarımıza kadar bütün herkes, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürecektir. AK Parti’de sadece yöneticiler, milletvekilleri ve teşkilat mensupları değil, oy veren milletimiz de vatanı için büyük fedakarlıklar yapmıştır. AK Parti, halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturuyla kurulmuş, geleneklerin, göreneklerin, örf ve adetlerin her zaman ön planda tutulduğu bir partidir. AK Parti vatanını, bayrağını ve milletini seven insanların bir olduğu bir partidir. Bizim bu vatan sevgimiz, bayrak sevgimiz had safhaya ulaşmışken, bazı kesimler, bölücü terör örgütü bu sevdamızı engellemeye hizmet ediyor. Ancak buna izin vermedik, vermeyeceğiz. Sadece bölücü terör örgütüyle değil DAEŞ, PYD ve paralel devlet yapılanmasıyla aynı kararlılıkla mücadelemiz sürecek. Biz, AK Parti teşkilatları olarak, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, bir önceki Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun dava aşkıyla ve şimdi de Binali Yıldırım’ın kutlu yürüyüşünde bizler de ona eşlik edeceğiz. Bizler AK Parti kadroları olarak, durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Dava ve millet aşkımızla, ülkemiz için ve milletimiz için ne gerekiyorsa, Genel Başkanımız ve Başbakanımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.