Karaoyumca, Meyvalı, Sarıtaş, Çamlıyazı, Yukarı Aksu ve Alanlı Mahallesi sakinlerini iftar buluşmasında ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesinde güzel şeyler oluyor. Daha güzelleri için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.
Atakum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları kapsamında Karaoyumca, Meyvalı, Sarıtaş, Çamlıyazı, Yukarı Aksu ve Alanlı Mahallesi sakinleri aynı sofrada buluştu. Sarıtaş Köy Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi, hızla değişen ve gelişen yapısıyla bölgenin gözbebeği oldu. Biz de bu değişim ve gelişim sürecini hızlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Atakum Belediyesi’nin ‘Geleneksel Atakum Mahalle İftarları’ adıyla bu yıl üçüncü kez düzenlediği iftar buluşmaları, Atakumluları aynı iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Mahallelere kurulan dev iftar sofralarında Atakumlularla bir araya gelen Başkan Taşçı, her kesimden vatandaşı aynı iftar sofralarında buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Geleneksel Atakum Mahalle İftarları kapsamında gerçekleştirilen iftar buluşmalarına sağlanan katılımın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Taşçı, “Aynı sofralarda, aynı lokmalarla oruçlarımızı açıyor, aynı dualara hep birlikte amin diyoruz. Bundan daha büyük bir güzellik olabilir mi? Atakum ilçesinde her kesimin kucaklaştığı, birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bir Ramazan ayını yaşamaktan dolayı son derece mutluyuz. İftar buluşmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza bu birlik ve beraberlik ortamını sağladıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Atakum ilçesinin hızlı bir değişim ve gelişim süreci yaşadığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi, hızla değişen ve gelişen yapısıyla bölgenin gözbebeği oldu. Biz de bu değişim ve gelişim sürecini hızlandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin eksiklerini hızlı bir şekilde gideriyor, rutin belediyecilik çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Öte yandan sosyal belediyecilik anlayışımızın ürünü olan birbirinden önemli projelerimizi hayata geçiriyoruz. Atakum ilçesinde güzel şeyler oluyor. Daha güzelleri için durmaksızın çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 6 mahallenin buluştuğu iftar yemeğine AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı. Başkan Taşçı iftar öncesi ve sonrasında vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi, önerileri not aldı.