İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı.
Her bayramda olduğu geleneksel olarak son mesai gününde çalışanları ile bayramlaşan Başkan Erdoğan Tok, belediye hizmet binaları, kültür merkezleri, spor tesisleri, şantiye ve işletmelerde çalışan personeli iş başında ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışanlarına ’mutlu ve huzurlu bir bayram’ geçirmelerini temenni eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, mutluluk ve sevincin yükseldiği özel günler dolduğunu ifade etti.
Halkla bayramlaşma bayramın 2. günü 14.00’te
Bayramlar dayanışmanın, kardeşliğin, barışın ve sevginin yoğun yaşandığı zamanlar olduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Tok, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bir bayramımızı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı paylaşmanın ve kardeşliğin bayramıdır. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, birliktelik içinde nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın 2. günü saat 14.00’te İlkadım hizmet binamızda gerçekleşecek olan bayramlaşma programımıza tüm halkımızı bekliyorum. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.