İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’a destek amacıyla başlatılan kampanyaya 1919 adet forma ve 1919 adet eşya çekiliş bileti satın alarak destek verdi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Tok, Samsunspor’un şehir için büyük bir değer olduğunu kaydetti.

“Kırmızı beyaz bizim için büyük bir sevdadır” diyen Tok, “Samsunpor’un herkesin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Biz de, bu kampanya Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldığı yer olan 19 Mayıs şehri Samsun’un simgesinden hareketle 1919 forma ve 1919 eşya bilet piyangosu aldık. Samsunspor için geçmişte de iş adamı, siyasetçisi ve bürokratı imkanları ölçüsünde gereken desteği sağlamıştır. Samsunspor’umuzun üzerinde emeği olan herkesi kutlamak lazım. Bu şehrin bir evladı olarak kentimizin en köklü kurumlarından olan 7’den 70’e her Samsunluyu ortak bir payda da birleştirmeyi başarmış Samsunspor’a destek vermeyi hem maddi hem de manevi olarak sürdüreceğiz. Bu manada herkes elinden geldiğince Samsunspor’a katkı ve destek sağlamaktadır. Bugün baktığımızda Gençlik ve Spor Bakanımız transfer dönemine çok büyük nakit desteği sunmuştur. Bu destekler asla unutulmamalıdır” ifadelerini kullandı.

Samsunspor yöneticilerinden Başkan Tok’a teşekkür

Samsunspor’a destek amacıyla kent genelinde Samsunspor tarafından başlatılan kampanyaya 1919 forma ve 1919 çekiliş bileti alarak en büyük desteklerden birini sağlayan Başkan Tok’a teşekkür eden Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, “Erdoğan Başkanımızdan geçmişte olduğu gibi bugünde büyük destekler aldık. Kamuoyuna yansımayan çok büyük ekonomik katkıları var. Kendisinden Allah razı olsun. Biz ne zaman kapısını çalsak bize kapısını ardına kadar açtı. Başkanımız Samsunspor sevdalısı. Hemen hemen her maçta bizleri ve taraftarlarımızı yalnız bırakmadı. Ancak bu kampanyaya 1919 forma ve 1919 bilet alarak verdiği destek bu kentin en büyük değerlerinden olan Samsunspor adına büyük ve sevindirici bir destektir. Başkanımıza desteklerinden ve Samsunspor sevdalısı oluşundan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Tok’tan maça davet

Yarın kendi evinde oynanacak Samsunspor, Mersin İdman Yurdu maçı öncesi taraftara sosyal medya üzerinden çağrı yapan Başkan Tok, belediye çalışanlarını ve Samsunspor taraftarlarını 17 Şubat Cuma günü saat 18.30’da yapılacak Samsunspor-Mersin İdmanyurdu müsabakasına davet etti. Tok, Samsunspor için çok büyük önem arz eden karşılaşmada tribünde yerini alacağını belirterek, tüm Samsunluları stadyumda görmek istediğini sözlerine ekledi.