Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un darbecilere karşı kenetlendiğini söyledi.
Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada, darbe girişiminin püskürtülmesinde Türk milletinin büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Cuma gecesinden bu yana kentimizin her noktasında demokrasi nöbeti tutuyoruz. Samsun halkı demokrasiye sahip çıkma noktasında oldukça büyük fedakarlık gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Cumhuriyet Meydanımızda her gün on binlerce vatandaşımızla birlikte demokrasimize sahip çıkıyoruz. Darbecilere, ülkemizi bölmek isteyenlere birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Samsun büyük bir kenetlenme örneği gösterdi. Tüm yurtta millet olarak birlik ve beraberlik sağlandı. Bu ülkenin başına Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı gelmez” dedi.
Başkan Yılmaz’ı tebrik etti
Başkan Yılmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarette son günlerde yaşanan darbe girişimi ve püskürtülmesi gündem konusuydu. Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Samsun’un tarihi ve turistik değerlerini gün yüzüne çıkarttığı için ve şehir genelinde hayata geçirilen büyük projeler için Başkan Yılmaz’ı tebrik etti. Samsun’un son yıllarda büyük bir istikrarla geliştiğini söyleyen Donat, köşe yazısı için Başkan Yılmaz ile bir röportaj yaptı.
Gazeteci-Yazar Yavuz Donat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Yılmaz, ziyaretin ardından tarihi belediye binası önünde Donat ile hatıra fotoğrafı çekildi.