Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Türk milleti, dimdik ayakta. Bu ezanlar da susmayacak, bayrağımız da dalgalanacak. El ele gönül gönüle hizmetteyiz" dedi.
İlçelerde devam eden yol, alt yapı ve köprü yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ekibi ile birlikte Çarşamba ilçesini ziyaret etti. Beton yol çalışmalarının devam ettiği ilçede gelinen son noktayı yerinde gören Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi insanımızla birlikte yapıyoruz. Her zaman söylüyoruz gücümüzü vatandaştan alıyoruz. Onlarla birlikte hizmetleri yerinde insanımızla birlikte görüyoruz. Alnımız açık onların güvenini boşa çıkartacak hiçbir şey yapmıyoruz. Hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm köy yollarımızı pırıl pırıl bir hale getirene kadar da durmak, yorulmak asla yok" dedi.
Başkan Yılmaz, daha sonra Yeşilırmak Köprü inşaatı çalışmalarının olduğu alana gitti. Beton blokların bulunduğu alana çıkarak titizlikle köprü inşaatındaki son durum hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, inşaatın tamamlanması ile birlikte bu köprünün iki köy yakasını birbirine bağlayacağını söyledi.
Islıkla haberleşmeye son
3 milyon TL’ye mal olan köprü ile vatandaşların hem ulaşım hem de iletişim sorununun çözüleceğini de belirten Başkan Yılmaz, "Köylülerimizin ıslıkla haberleşmesi artık son bulacak" ifadelerini kullandı.