15 Temmuz darbe girişimi sonrası vatandaşlarla beraber demokrasi tuttuklarını ifade eden Samsun Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor süreçte uygun fiyat ve kampanyalarla vatandaşın yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Samsun meydanında vatandaşlara hizmet veren Bulvar Alışveriş Merkezi(AVM), demokrasi nöbetlerinde vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. 15 Temmuz’un hemen sonrasına göre işlerin düzelmeye başladığını belirten Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün, Kurban Bayramı’nda işlerin daha iyi olacağını söyledi. Demokrasi nöbetlerini vatandaşlar birlikte tuttuklarını ifade eden Özgün, Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor süreçte uygun fiyat ve kampanyalarla vatandaşlara hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi.
"Piyasa çok daha iyi olacaktır"
15 Temmuz’dan sonra meydanlarda demokrasi nöbetleri tutulmaya başlandığını belirten Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün, "Tabi bizde meydan bölgesinde olduğumuzdan hem vatanımız için hem de insanlarımızı mağdur etmemek için halkımızla birlikte demokrasi nöbetini tuttuk. Hem demokrasi nöbetimizi tutarak ülkemize sahip çıktık hem vatandaşımıza hizmet ettik hem de işimizi yaptık. İş anlamında özellikle gıda bölümünde bir sıkıntı yaşamadık. Perakende sektöründe yine bir durgunluk olduğunu söyleyebiliriz. Bu son haftaya bakacak olursak darbe girişiminin ilk günleri kadar durgunluk yok. Memur izinlerinin tekrar açılmasıyla birlikte önümüzdeki haftalar işler canlanacaktır. Tabi önümüzde, Kurban Bayramı ve okulların açılma süreci var. Bu süreçte piyasa çok daha iyi olacaktır" dedi.
"Türkiye, geleceği parlak bir ülkedir"
Bulvar AVM olarak başarı anlamında her yıl farklı değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Gaye Özgün, "Biz yıldan yıla kıyaslama yaparız. Bayramlar bizim için önemli bir kıstastır. Geçen yıl ki Ramazan Bayramı’na baktığımızda bu yıl iş olarak geçen yılın çok çok üstündeyiz. Kurban Bayramı ve yeni okul öncesi dönem için beklentimiz oldukça yüksek. Tabi bizde kampanyalarımızı şimdiden hazırlıyoruz. Alışverişi avantajlı hale getirerek insanlara daha cazip olanaklar sunuyoruz. Vatandaşlarımızın alışveriş yaptıkça kazanmalarını sağlayarak tercih edilme noktasında hep birinci sırada olma hedefimizi devam ettiriyoruz. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde insanlara daha avantajlı alışveriş imkanı sunabilmek için çalışıyoruz. Yaşadığımız bu zor süreci milletçe hep birlikte atlatacağız. Türkiye, geleceği parlak bir ülkedir. Hep birlikte daha güzel günler yaşayacağız" diye konuştu.