Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi(AVM) Ramazan’a özel birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kazandıran kampanyalar ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine keyifli etkinlik seçenekleri sunan Bulvar AVM, Anadolu Jet işbirliği ile gerçekleştirdiği “Anadolu Jet’le Ramazan Keyfi” organizasyonu ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. İçerisinde ramazana özel birbirinden renkli tiyatrolar, yarışmalar, animasyonlar, gösteriler ve kukla şovlar barından organizasyon fasıl dinletisi başladı. Meddah’ın sunumu ile gerçekleşen etkinlikler, Karadenizli kuklaların gösterisi ile devam etti. Çocuklarla interaktif olarak iletişim kuran kuklalar büyük küçük herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Babalarla yapılan yarışmalar ve Karagöz Hacivat’ın ezber bozan gösterileri izleyicileri kahkahalara boğdu. Ramazan’ın vazgeçilmezi Aşuk ile Maşuk ve semazen gösterisinin de unutulmadığı etkinlikler Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk şeker gibi geleneksel ikramlarla devam etti.
Ramazan ayının başladığı andan itibaren ramazan coşkusunu büyük küçük herkese yaşatan Bulvar AVM, Ramazan etkinliklerine fasıl dinletileri, çocuk atölyeleri ve birbirinden keyifli eğlenceler ile devam edecek.