Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede hayata geçirdikleri projelerle fiziki değişimin yanı sıra sosyal dönüşümü de sağladıklarını ve uyguladıkları projelerle farkındalık oluşturduklarını söyledi.
AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi’nde yapıldı. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Altuncu, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, parti üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında FETÖ terör örgütüyle mücadele, başkanlık sistemi ve belediye çalışmalarına değinen Başkan Genç, “Liderini okuyamayanların, şehrine, ülkesine katkısı olamaz. Biz, şehrimizdeki, ülkemizdeki, dünyadaki gelişmeleri iyi okuyoruz ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz” dedi.
Konuşmasında başkanlık sistemine de değinen Başkan Genç, “Bugünkü Türkiye dünün rotasız, hedefsiz, amaçsız Türkiye’si değil. Türkiye’nin önünde 2023 hedefleri gibi heyecan verici yol haritası var. Türkiye’nin geldiği nokta hem yeni anayasayı hem başkanlık sistemini öne çıkarmıştır. Başkanlık sistemi önümüzdeki önemli bir gündem maddesi. Bu bakımdan altını çizerek söylüyorum, siyaset pasif zaman anlayışıyla yapılmaz. Siyaset aktif zaman anlayışıyla yapılır. Daima aktif olmalıyız” ifadelerini kullandı.
Dönüşümün ilçenin her yerinde hissedildiğini dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi: “İlkini Toptepe Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Güzel Evim Mutlu Geleceğim projemizi 4 mahallemizde daha uyguluyoruz. Hacıismail ve Yavuzselim Mahallelerimiz artık daha estetik. Yeni mahallelerimiz başta olmak üzere, mahallelerimizi Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, halı sahalar gibi eğitim, kültür ve spor tesisleri ile süslüyoruz. Fiziki değişimin yanında ilçemizde sosyal dönüşümü de sağlıyoruz. Yaptığımız projeler diğer belediyelere örnek oluyor.”
“Uyum içerisinde çalışıyoruz”
AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, teşkilat olarak Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını belirtirken, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Kadın Kolları olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Yoğun katılımın sağlandığı AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı’nda, konuşmaların ardından parti üyeleri parti çalışmalarıyla ilgili fikir ve düşüncelerini anlattı.