Samsun’un Çarşamba ilçesinde hizmet veren Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 1 adet araç hibesinde bulunuldu.
Çarşamba ilçesinde bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikle 1 adet araç hibe edildi. Törene Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli ile emniyet personeli, Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eczacılar, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.
Törende konuşan Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, “Derneğimiz Emniyet Müdürlüğü’ne destek amacıyla yaklaşık 2 buçuk yıl önce kuruldu. İlk dernek başkanımız döneminde 3 araç alınarak emniyet müdürlüğüne hibe edildi. Biz de yeni yönetimimizle ilçede yaptığımız çalışmalarla, birlikte 1 araç aldık. Resmi işlemleri tamamlandığında teslim edeceğiz. Emniyet Müdürlüğümüze başarılar dilerken, dernek olarak kendilerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Programa katılan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ise, “Burada devlet ve millet işbirliğinin somut örneğini görüyoruz. Bugün burada ilçemizde eczacılarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın sağladığı birlik emniyetimize hediye ettikleri araçla ispat edildi. Bu arada İlçe Emniyet Müdürümüz 3. sınıf olan rütbesi başarılı asayiş ve çalışmaları ile 2. sınıfa terfi etmiştir. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum” diyerek İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’ye hediye takdiminde bulundu.
Programda yapılan konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleşti. Pasta kesimi ve ikramların ardından program son buldu.