SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, 2014 yılı Ekim ayında doğal gaz fiyatlarına zam geldiğini, geçen 22 ay süresince ise doğal gaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.
Yapılan araştırmalarda ısınma, ocak ve sıcak suda en ekonomik yakıtın doğal gaz olduğunu belirten SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtm A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, “Aile bütçesine ciddi katkı sağlayan doğal gaz, konforlu ve temiz bir ürün olduğu için de tercih ediliyor. Ayrıca son günlerde doğal gaz fiyatlarında, kış mevsimine girmeden, havalar soğumadan ciddi bir indirime gidileceği ve hane halkının ve sanayicinin memnun edileceği de üst düzey yetkililer tarafından belirtilmektedir” dedi.
SAMGAZ yeni hizmet binasında
Atakum ilçesindeki Esenevler Mahallesi’ndeki adreste hizmete giren SAMGAZ binası ile ilgili açıklama yapan Kolsan, “İlkadım ilçesindeki Liman Mahallesi’ndeki abone merkezimiz ile Tekkeköy ilçesindeki Sanayi Mahallesi Selyeri mevkisindeki adresteki genel müdürlük binamızı tek çatı altında birleştirerek Atakum sınırları içinde hizmet vermeye başladık. Bu bölgenin seçilmesinde şirketimiz lisans sınırları ve abone potansiyeline bağlı olarak acil müdahale kriterleri ön planda tutulmakla birlikte ayrıca toplu taşıma araç güzergahları, otobüs, minibüs, raylı sistemi gibi taşıma araçlarının çeşitliliği ayrıca abonelerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri bir alan olmasına dikkat edilmiştir. Şirketimiz Tekkeköy ile Atakum arasındaki lineer bölgede doğal gaz faaliyetlerini sürdürmekte olup bütün abonelerimize ortalama mesafede olmayı hedefledik” diye konuştu.
İnternet sitesinde online işlem
Abonelerin, abone merkezine gelmeden işlemlerini internet üzerinden de yapabileceklerini ifade eden Kolsan, “Abonelerin, abone merkezine gelmeden işlem yapabilmeleri amacıyla TCKN sorgusu ile abone numarası öğrenme, borç sorgulama, son ödeme tarihi değişiklik ve kapama başvurusu işlemlerinin SAMGAZ internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebilmektedir. Artan abone sayısı ile orantılı olarak gelişen tüketici ihtiyaçları kapsamında yazılım geliştirmeleri yapmaktayız. Şuan itibariyle 20 banka, faturamatik şubeleri ve PTT iş yerleri ile anlaşmamız bulunmaktadır. Faturalarımızın alt kısımlarında hangi kurum ile hangi kapsamda anlaşma yapıldığı belirtilmektedir. Abonelerimiz, faturalarındaki ilgili alanları kontrol ederek kendilerine en uygun kurum tercihlerini yapabilirler” şeklinde konuştu.