Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir dönem belediye başkanlığı görevini yürüten ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Nazif Kılıç(66), sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Çarşamba’da 1999-2004 yılları arasında belediye başkanı olarak görev yapan Nazif Kılıç, bir süredir Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde solunum yetmezliği tedavisi görüyordu. Başkan Nazif Kılıç, dün tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybetti. Nazif Kılıç için Çarşamba’ya bağlı Kurtahmetli Mahallesi’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.
Mahalle camisinde kılınan namaza Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, eski belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yoğun katılımın olduğu cenaze namazının ardından Kılıç’ın cenazesi aile kabristanlığına defnedildi.