İller Bankası (İlbank) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.
Atakum Belediyesi’nin son dönemde ciddi bir gelişim içerisinde olduğunu kaydeden Feramuz Üstün, bu gelişimi hızlandıracak tüm projelerin destekçisi olduklarını ifade etti.
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İller Bankası Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu’yla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde Atakum ilçesini yakından takip ettiklerini söyleyen İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan yeni projeler hakkında bilgi aldı.
İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün’ün ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Atakum ilçesinin hızla değişen ve gelişen yapısına dikkat çeken Başkan Taşçı, “İlçemizin değişimine ve gelişimine katkı verecek, bu süreci hızlandıracak projelerle yolumuza devam ediyoruz. 2016 ve özellikle de 2017 yılı ilçemiz adına projelerin yılı olacak” dedi.
Atakum ilçesinde gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini söyleyen İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı kutladı. İller Bankası olarak, değişim ve gelişime katkı sağlayan tüm projelerin destekçisi olduklarını söyleyen Başkan Üstün, “Güçlü belediyeler ve güçlü projelerin, daha güçlü bir Türkiye için öneminden hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Atakum Belediyesi’nde hayata geçirilen projeleri takdirle takip ediyoruz. Gelişime katkı sağlayacak tüm projelerin sonuna kadar destekçisiyiz” diye konuştu.