AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İstanbul Vezneciler’de ve Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı terör saldırılarını yaptığı açıklamayla şiddetle kınadı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet aracına ve Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bölücü terör örgütü tarafından, yapılan bombalı terör saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Saldırılarda, güvenlik güçlerinin ve masum insanların hedef alındığını söyleyen Göksel, “Terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. İstanbul’da ve Mardin’de yapılan bu hain saldırıları şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.
“Devletimiz ve hükümetimiz, terörle mücadelede kararlıdır” diyen Göksel “Ülkemizin Doğu ve Güneydoğusu’nda operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Temmuz ayından bu güne kadar yapılan operasyonlarda, toplam ölü, yaralı, yakalama olarak yaklaşık 5 bin 400 terörist etkisiz hale getirildi. Terörle mücadele, devletimiz ve hükümetimizin kararlılığı neticesinde gerekirse kıyamete kadar devam edecek. Ancak biz bu ifadeleri kullanırken terör, zaman, mekan ve insan ayırt etmiyor. Henüz Ramazan ayının ikinci gününde, İstanbul Vezneciler’de yapılan bombalı saldırının acısı henüz taze iken, Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bir terör saldırısı daha gerçekleşti. Toprağımıza, milletimize ve vatanımıza el uzatmaya çalışan bu hainlerin sonunun geleceğini, şehitlerimizin kanlarının yerde kalmayacağını da belirtmek istiyorum. Bu vatan kolay kazanılmadı. Bu vatan, atalarımız verdiği mertçe mücadele neticesinde kazanıldı. Bizler de atalarımızın verdiği bu mücadeleyi PKK, PYD, DAEŞ, PDY, HDKP-C ve benzeri gibi bölücü terör örgütlerine karşı veriyoruz ve mücadelemizi de kararlılıkla sürdüreceğiz. Terörle mücadeleyi sürdüren tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan kolaylıklar diliyoruz. Rabbim hepsine güç kuvvet versin. Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bölünmezliğine kasteden bu hain saldırıları şiddetle kınıyor, saldırılar sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.