Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Derebolu ve Söğütlü Belde Başkanları Ahmet Genel ve Hasan Türkel ile İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün’ü makamında kabul etti.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a Gümüşhane’den selam getirdiklerini belirten Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, "Başkanımızın yaptığı tüm hizmetleri ilgi ile takip ediyoruz ve kendi şehirlerimizde hayata geçirdiğimiz projelerimizde Samsun’da yapılanları örnek alıyoruz" dedi.
Belediye başkanlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, “Belediye Başkanlarımız Ünal Yılmaz, Ahmet Genel ve Hasan Türkel nezdinde tüm Gümüşhaneli ve Kelkitli hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum. Siz değerli başkanlarımızı bugün burada ağırlamaktan büyük onur duydum. Samsun’umuza hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Başkan Yılmaz’a Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit’e özgü zilli kilim dokuma Türk bayrağı tablosunu hediye etti. Yılmaz da konuklarına Samsun’un simgesi Atatürk Anıtı’nı heykelini takdim etti.