Bu sene ilçeden kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren 240 hacıyı evinde ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hacılardan kutsal topraklardaki anılarını dinledi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesinden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirenleri tek tek ziyaret eti. Başkan Tok geleneksel hale getirdiği hacı ziyaretlerinde 240 hacıyı ziyaret ederken, 170 haneye konuk oldu. Ziyaretlerinde hac görevini ifade eden hacılara ’hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Hane sahiplerinin yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Tok, hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinledi.
Kabe örtüsü ile kaplı kuranı kerim hediyesi
Kendisinin de hac görevini yerine getirdiği dönemde yaşadıklarını paylaşan Tok, ziyaretlerde Hacılara Kabe örtüsü ile kaplı Kur’an-ı Kerim hediye etti. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaretler esnasında hacılarla ev ortamında bir araya gelmenin çok daha özel bir anlam ifade ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, karşılaştığı yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.