İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlçe Müftülüğü işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı’nda bu yıl 3.’sü yapılacak “Seccadenle Gel” Kadir Gecesi özel programına tüm Samsunluları davet etti.
İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Komşu İftarları hız kesmeden devam ediyor. Komşu iftarları kapsamında Adalet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok, iftar alanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinlerinin iftar programları için Başkan Tok’a teşekkürlerini sunmasının ardından Tok, “Ramazan’ın son günlerine gelmenin üzüntüsü içinde, Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Adalet Mahallesi’nden tüm Samsun halkını Kadir Gecesi düzenlenecek olan "Seccadenle Gel" etkinliğine davet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ramazan ayının son günlerini ilk günkü heyecanla geçiriyoruz. İlk günden bu yana halkımızla birlikte aynı sofralarda aynı lokmayı paylaştık. Sadece ilk gün kendi ailelerimiz ile bir araya geldik. Ramazan’ın ikinci gününden itibaren komşu iftarlarımız kapsamında mahallelerimizde halkımız ile buluştuk, sohbet ettik dertleştik. Ramazan ayının güzellikleri hep birlikte yaşadık. Bu akşam ise Adalet Mahallemizden tüm Samsun halkımıza sesleniyorum. 2 yıldır Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediğimiz, on binlerce vatandaşımızın aynı safta teravih namazını kıldığı ‘Seccadenle Gel’ Kadir Gecesi özel etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. 2 yıl önce Samsun’da bir ilke imza atarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimiz büyük ilgi gördü. Gerek düzenlenen ramazan etkinlikleri ile gerek komşu iftar programları ile İlkadım’da ramazan doyumsuz geçiyor. 1 Temmuz Cuma Kadir Gecesi etkinlikleri kapsamında İlkadım Belediyesi olarak yine Samsunlulara unutamayacakları bir gece yaşatacağız. Birbirinden değerli hocalarımızın katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan ‘Seccadenle Gel’ Kadir Gecesi özel programına tüm halkımızı davet ediyorum. Düzenlenecek olan Kur’an ziyafetinin ardından binlerce kişinin aynı yerde birlikte teravih namazını kılacak. Bu özel gecenin ardından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’i ziyarete sunulacak. Unutulmayacak olan böylesi özel bir gecenin halkımız tarafından kaçırılmamasını önemle belirtiyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kadir gecesini kutluyorum” diye konuştu.