İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen renkli kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çiftlik Mahallesi başta olmak üzere eş zamanlı üç mahallede aynı anda birlikte sürdürülen renkli kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
“Mevsim değişikliği engel değil”
Mevsim değişikliklerinin işleri aksatmayacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşların temiz ve ferah bir şekilde kış aylarını rahat geçirmesi için belediyenin tüm imkanlarını özverili bir şekilde yoğun bir tempo ile sürdürdüklerini ifade etti. Her gün daha azimle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Erdoğan Tok, “Çiftlik Mahallesi renkli kaldırım çalışmaları kapsamında 2 bin 500 metrekare renkli kaldırımın yapımını tamamladık. Ekiplerimizle ilçemizin dört bir tarafına hizmet götürmekteyiz. Bulvar üstü, bulvar altı ve köy statüsünden mahalle kimliğine kavuşmuş yeni mahallelerimize imkanlarımız ölçüsünde yatırımlar yapmaktayız. Kış aylarının gelmesi sebebiyle halkımızın çamurlu, kirli yollarda günlük hayatlarını sürdürmemesi için ekiplerimiz ile gece gündüz demeden yoğun çalışma tempomuzla devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi İlkadım halkının ferah, hijyenik, rahat cadde ve sokaklarda yaşamaları için yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği mahalle esnaflarımız ve halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” dedi.