İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaz ayı dolayısıyla ilçe genelinde asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, ilçenin aynı anda birkaç noktasında yol açma, yol genişletme ve sıcak asfalt serme çalışmasını sürdürdüklerini kaydetti.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri, Cedit Mahallesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe bazında başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Cedit Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölgedeki çalışmaları mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, aynı zamanda vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Cedit Mahallesi Bol ve Tınaztepe Sokak’ta devam eden çalışmalarda 350 ton sıcak asfalt kullanıldı.
İlkadım’ın çehresini değiştirecek kentsel gelişim ve dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini ifade eden Başkan Tok, "Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yol açma, genişletme ve sıcak asfalt serme çalışmalarına devam etmektedir" dedi.
Başkan Tok, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Bu çalışmaları yaparken gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Yollarımız ne kadar kaliteli ve düzgün olursa kent yaşamının kalitesi de o kadar güzel olur. Araç ve yaya trafiğini daha düzgün bir şekilde olması için çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yol bakım ve onarımlarını sürdürüyor."