Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun ev sahipliği yaptığı muhtarlar, ilçe genelinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları incelediler.
Çalışmaların ilçeyi değiştirdiğini vurgulayan Samsundaki Kavaklı muhtarlar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na tam not verdiler. Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk Başkan Sarıcaoğlu’na ilçe genelindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Kavak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan birçok çalışmayı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Şuna inanıyorum ki Kavak ilçeye almış olduğu yatırımlar ile tarih yazacak. Başkanımız, azmi ve çalışmalarıyla birçok ilçe belediye başkanına örnek olabilecek düzeyde. Kavak’ta yapılan ve yapımı devam eden birçok çalışmayı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Kısa süre içerisinde bu denli çalışmaların yapılması büyük başarı, bu başarıyı kimse inkar edemez. Başkanımıza ve ekibine göstermiş oldukları azimli çalışmalardan dolayı ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
"Söz verdiğimiz her şeyi yapıyoruz"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk’e ve ziyarete gelen Samsun’daki Kavaklı muhtarlara teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarında söz verdiğimiz hatta söz vermeyip de yaptığımız tüm projelerde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, ayrıca belediye personeline sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Samsun’daki Kavaklı muhtarlarımıza ilçemizi gezdirdik, yapılan çalışmaları gözleri ile görmelerini istedik. Çünkü hemşehrilerimin ilçede ne olup bittiğini görmelerini istedim. Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk’e ve Samsun’daki Kavaklı muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar, kapımız her zaman tüm hemşehrilerimize açık gelip ilçeyi gezsinler çalışmaları incelesinler" diye konuştu.