Ramazan Bayramı dolayısıyla Kavak’ta bayramlaşma programı düzenlendi.
Kavak’ta düzenlenen bayramlaşma programına Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Kavak Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Kavak Belediye Meclis Üyeleri, Kavak daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Kavak Müftüsü Abdullah Karaca’nın bayram duası ile başlayan programda konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde düzenlenen bu tür etkinliklere her geçen gün daha fazla kişinin katılması bizleri çok mutlu ediyor. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Bayramlar kırgınlıkların ve dargınlıkların son verilmesine vesile olmaktadır. Bu bayramda tüm küskünlüklerimizi ve dargınlıklarımıza son vermemiz gerekiyor. Komşularımızı, akrabalarımızı bugünlerde daha sık ziyaret etmeli onların hayır dualarını almalıyız" dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun konuşmasının ardından Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci şunları söyledi: "Bayramlar, muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günlerdir. Birlik ve beraberliğin doyasıya yaşandığı bayramlarımız, aynı zamanda gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olmaktadır. Başta Kavak halkının, çalışma arkadaşlarımın, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyorum."
Programın ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek buradaki personelle de bayramlaştı.