Kavak Belediyesi ’Şehit Ümit Eker Parkı’nı yenileme çalışması başlattı.
Bahçelievler Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan Şehit Ümit Eker Parkı’nda restorasyon çalışmaları başlatan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Modern bir Kavak için tüm ekibimiz seferber durumunda. Hizmetlerimiz kesintisiz her mahalleye eşit şekilde gidecek” dedi.
Sarıcaoğlu şöyle devam etti: "Modern bir ilçe olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Elbette ki çok eksiklerimiz var fakat zamanla hepsinin üstesinden gelebilecek projelerimizde var. Bu projelerimizin birçoğu hayata geçti birçoğu da yeni hayata geçiyor. Bahçelievler Mahallemizde bulunan Şehit Ümit Eker Parkımız atıl vaziyette duruyordu. Ekibimiz ile yaptığımız istişare toplantısı sonucunda buradaki parkımız için bir proje geliştirdik ve hemen kolları sıvayıp çalışmalara başladık."
İlçede birçok sosyal tesisi faaliyete geçirdiklerini belirten Sarıcaoğlu, “İlçemizde ki birçok sosyal tesisin çalışmalarını tamamladık hatta Kavak Tirit Evimiz ziyaretçi akınına uğruyor. Amacımız Kavak’ta olmayanı yapmak, hedefimiz ise ilçemizi her alanda bir numara yapmak " ifadelerini kullandı.
Bahçelievler Mahallesi’ndeki Şehit Ümit Eker Parkı çalışmalarının çok kısa sürede tamamlanacağının müjdesini veren Sarıcaoğlu, "Parkımız ailelerimizin huzur içinde gidebilecekleri bir ortam olacak" diye konuştu.