Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği(LAYSİAD) Başkanı Şenol Gür, birlik ve beraberliğin ihtiyaç duyulduğu son dönemde üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
LAYSİAD üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hoşkadem Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıya aynı zamanda derneğin de üyesi olan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de katıldı. Birlik ve beraberliğe vurgu yapılan toplantıda konuşan LAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Gür, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Ülkemiz zorlu ve istikrarsız bir coğrafyada çok yönlü terör saldırılarına hedef olmaktadır. Çok açık ki ülke olarak, millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefiyiz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağımız zorluk, yıkamayacağımız engel yoktur. Tarihimiz bunun yüzlerce örneğiyle doludur” dedi.
“Amaçlarına ulaşamayacaklar”
15 Temmuz’da yaşanan FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin, Türk halkının dik duruşuyla engellendiğini belirten Şenol Gür, “Hain ve alçakça yapılan darbe girişimi halkımızı bir araya getirdi. Farklı görüşteki insanlar, tek ses oldu, tek çatı altında toplandı. Ülkeyi belki 15-20 yıl geri götürebilecek bu girişim karşısında, halkın farklı görüşteki kesimleri, tek bir amaç altında toplandı. Ama bilinsin ki; hangi terör örgütü olursa olsun asla amaçlarına ulaşamayacaklar, ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyecekler, kardeşi kardeşe kırdıramayacaklardır. Bu süreçte LAYSİAD olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Rabbim milletimizin her bir ferdini muhafaza etsin. Güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.