İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her akşam Samsun Cumhuriyet Meydanı’nı bir sonraki demokrasi nöbetine hazırlıyor.
Milletin iradesine ve demokrasiye karşı yapılan 15 Temmuz darbe teşebbüsünün ilk akşamından bugüne kadar her sabah Samsunluların demokrasi nöbeti tuttuğu Cumhuriyet Meydanı’nı günü birlik temizliyor.
Gece ve gündüz iki vardiya halinde süpürgeci ve yıkama ekiplerinin bir sonraki güne hazırlayan İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları Cumhuriyet Meydanı’nı köşe bucak temizliyor. Ekipler, her gün su tankeri içerisinde dezenfekte edilen sondaj suyu ile hijyenik temizlik işlemi gerçekleştiriyor.
Yılmaz: “Meydanı köşe bucak temizliyoruz"
İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özcan Yılmaz, “Demokrasi nöbetinin ilk akşamından itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya halinde Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda titizlikle çalışmalarını sürdürmekte. Binlerce vatandaşımızın akşam meydanı doldurduğu andan sabah namazına kadar süren demokrasi ve milli irade nöbeti için Cumhuriyet Meydanı’nı bir sonraki güne hazırlamaktayız" diye konuştu.