AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy’ün 62 mahallesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeğinde Tekkeköy’ün 62 mahalle muhtarıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Burhan Erçal ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar muhtarları dinlediler.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Devletimizin temel taşı olan muhtarlar milletimize hizmet yolunda en önemli vazifeyi yerine getirmektedir. Muhtarlarımız toplumun kılcal damarıdır. Bunun için onların görüş ve düşünceleri bizim için çok önemlidir. Siyasi partiler ve hükümetler arasında muhtarlarımıza en çok ilgiyi ve desteği AK Parti göstermiştir. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da belirli aralıklarla muhtarlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve birlikte çözüm üretiyorlar. Bizler de Cumhurbaşkanımızın yolunu takip ederek muhtarlarımız ile sık sık araya gelip onların fikirlerine, taleplerine kulak veriyoruz. Mahallerimizdeki asgariye indirilen problemlerin tamamen ortadan kalkması amacıyla bu tür toplantıları düzenleyip muhtarlarımızdan bilgi alıyoruz. Muhtarlarımızla her zaman koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı muhtarlarımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.
Başkan Togar: “Muhtarlar gözümüz, kulağımız”
Belirli aralıklarla mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve muhtarların fikirlerine önemsediklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Muhtarlar bulunduğu mahallelerde bizlerin gözü, kulağı. Mahalle sakinleri ile kurumlar ve bizler arasında köprü vazifesi gören önemli yapı taşlarıdır. Her ay düzenli olarak muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerinin sorunlarını konuşuyor ve birlikte çözüm yolları üretiyoruz. Bugün de AK Parti Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş ve AK Parti İl Başkan Yardımcımız Burhan Erçal’ın katılımıyla muhtarlarımız ile bir araya geldik. Düzenlemiş olduğumuz toplantıda 62 mahallemizin muhtarlarının talep ve sorunlarını konuştuk. Muhtarlarımız bulunduğu mahallede her zaman her konuda farklı alanlardaki sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yaparak bizlerle koordineli hareket etmişlerdir. Bu konuda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.