Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından geleneksel dayanışma yemeği düzenlendi.
Samsun Yelken Kulübü’nde düzenlenen yemeğe Milletvekili Kemal Zeybek ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, 400’e yakın makine ve endüstri mühendisi aileleri ile katıldı.
Geleneksel dayanışma yemeğinde konuşma yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, “Bugün burada özgürce, bir arada olabilmemiz için gerektiğinde canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve görev başındaki güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörü ve teröre destek verenleri lanetliyorum. Siz değerli üyelerimizin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Geleneksel dayanışma yemeğinde konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin güçlü bir sivil toplum örgütü olduğunu, ülkenin zor günlerden geçtiğini, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğini dile getirdi.