Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan genel kurulu ve seçimleri sonrası göreve gelen 13. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette MMO Samsun Şubesi’nin 2016 - 2017 dönemi Şube Çalışma Programı, asansör kontrolleri, TİSKON 2017 - Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.
Ziyaretle ile ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Gerçekleştirilen 13. dönem olağan genel kurulu ve seçimleri sonrası üyelerin teveccühü ile oluşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu 2016-2017 çalışma programı doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve Türkiye’ye hizmet etmeye çalışacağız” dedi.
Ziyaretlere MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sayman Üye Aycan Türkel ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Akarsu da katıldı.