Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Erkan Malkoç, 8 Ekim tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu sonucu oluşan yeni yönetimini basına tanıttı.
Bir otelde düzenlenen tanışma toplantısına MOBİD Başkanı Erkan Malkoç ve MOBİD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Samsun ve ilçelerindeki mobilya sektöründe bulunan meslektaşları ile birlikte bir araya gelerek projelere imza atmak istediğini belirten MOBİD Başkanı Erkan Malkoç, “MOBİD ailesi olarak ilk adımımızı Canik ilçesindeki bir alışveriş merkezinin belirli bir yerleşkesini yalnızca mobilya sektörüne ayırarak birlik içerisinde çalışma imkanı oluşturmak ve sektörümüzü şehrimize ve civar illere daha rahat ulaşımını sağlamak ve bunu başardık. Yaklaşık 18 mobilya mağazamızın bulunduğu proje 2013-2014 tarihleri arasında hayata geçmiştir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza 2016 dönemi içerisinde TÜYAP Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ile desteklemiş bulunmaktayız” dedi.
İhracat hedeflerinde mobilya sektörünü Türkiye’yi dünya pazarına taşımak istediklerini ifade eden Malkoç, “MOBİD ailesi olarak gelecekte bu birlikteliğimizi çok daha güçlendirerek büyümek, sektördeki tüm meslektaşlarımızla el birliği içerisinde çalışmalarımıza devam etmek öncelikli beklenti ve hedeflerimizdendir. MOBİD ailesinin güçlü bağları ile Samsunumuzu öncelikle Türkiye çapında İnegöl-Kayseri-Ankara gibi mobilya ve dekorasyon konusunda söz sahibi hale getireceğimizden eminiz. Gelecek dönemlerde de ihracatlarımızla Türkiye’nin mobilya sektöründe dünya pazarına taşımak en büyük hedefimizdir” diye konuştu.
MOBİD’in yönetim kurulu ise şu şekilde: Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Yavuzel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Semerci, Genel Sekreter Nural Bilge, Sayman Özgür Uyanık, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Akpınar, Fatih Keskin, İbrahim Özen, Mehmet Salih Değerli, Onur Arlı ve Serdar Kurt.